Közösség

A Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet törekvése, hogy a tanulmányok mellett az ismerkedésre, kikapcsolódásra, a kirándulásokkal és konferenciákkal összekötött tudományos- szakmai fejlődésre is legyen lehetőség. Így a kari Hallgatói Önkormányzat szervezte programok (Gólyatábor, Gólyabál, Gólyahajó, Felezőbál, kari bulik, Bölcsész Napok) mellett igyekszünk magyar szakos programokkal is készülni.

Kirándulás:
Minden félévben szervezünk magyar szakos kirándulást, ennek keretében az ország különböző részeibe vagy külföldre látogatunk el. A kirándulás szerves részét képezi a kultúrafogyasztás, például színház, múzeum, illetve különböző irodalmi vagy történelmi jelentőséggel bíró helyek meglátogatása. Az izgalmas programok mellett persze a kikapcsolódásnak is hagyunk teret.

Színházlátogatás:
Bölcsészként és magyar szakosként fontosnak tartjuk a rendszeres művelődési lehetőségeket. A színházlátogatás célja elsősorban a budapesti színházi világ jobb megismerése, közösségformáló program keretében.

Konferencia:
A szakon folytatott tudományos életet többek között azzal támogatjuk, hogy időről időre konferenciákat szervezünk. Már második alkalommal kerül megrendezésre az ABsolute – Alkalmazott Bölcsészet.

Egyéb programok:
A gólyatábort követően a gólyákkal őrstalálkozók formájában tartjuk a kapcsolatot. Emellett „kvízeket” szoktunk szervezni, illetve a Bölcsész Napokon is különböző érdekes programokkal várunk benneteket.

 

Ha kíváncsivá tettünk és szívesen megtekintenéd, az aktuális kulturális, tudományos, illetve bármilyen egyéb programunkat, látogass el a Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet Facebook oldalára.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.